marți, 22 iulie 2008

Cand artistii n-au ce face, picteaza semne de circulatie


Voi continua seria semnelor de circulatie simpatice si a omuletzilor care le locuiesc sau le animeaza. Colega mea Francesca a ajuns in concediu in Bicazul Ardelean, unde a imortalizat omuletzul pe care l-as numi "gopian" - mi se pare ca aduce cu personajul lui Ion Popescu Gopo. Oricum are stil grafica semnului de ciculatie. De data asta nu mai poarta palarie, ci o basca trasa putin pe ochi. Ca sa vada in fata, trebuie sa-si dea putin capul spre spate. Balangane mainile nepasator, un pic pretios (a se observa delicatetea mainii drepte - cred). L-as banui ca a tras o dusca in carciuma din dreapta trecerii de pietoni, iar mainile il ajuta sa-si tina echilibrul. Mi se pare ca are un inceput de burtica, dar pozitia il avantajeaza - special s-a asezat asa: sa nu dea rau in semnul de circulatie. Articulatiile delicate ii dau o aliura de balerina care ar putea levita un pic - e pacat sa calci pe zebra abia vopsita. Deci: "atentie la balerine"...cu taranii ne descurcam noi.



9 comentarii:

Kata spunea...

Salut! Daca te duci in Bulgaria, acolo toti omuletii de pe semnele de circulatie sunt ori supraponderali ori usor handicapati:)

Alina Zaharia spunea...

:)))Helou! Pai da - sunt niste sedentari...iti dai seama toata ziua sa stai in acelasi loc pe zebra...si handicapati: peste aia probabil a dat deja masina, iar acum, si-au invatat lectia si trec prin locuri semnalizate:p

Kata spunea...

Da, da, de fapt semnele lor de circulatie sunt ca si pachetele de tigari... au pe ele poze educative care sa te invete minte!:))

Florina V spunea...

in Oslo, la trecerea de pietoni semaforizata, erau doi oameni rosii cand trebuia sa stai, si doar un om verde cand trebuia sa treci. cum o fi domne asta, doi rosii? unu' pentru mine si unu' pentru celalalt eu? nu'nteleg!
dar oricum, si in Oslo era palarios pietonul trecator. e in trend carevasazica!

Elena spunea...

Eu cred ca palaria e ca sa salute soferii, multumindu-le celor care se opresc si il lasa pe Ionica-fara-frica sa traverseze. Mainile departate de corp sunt gata sa si imbratiseze soferul sau soferita care, zambitori, isi vor aminti ca nu-s regii soselelor. Picioarele subtiri dar puternici se pot indrepta in farurile din fatza, atunci cand inevitabil Ionica poarta tocuri de fier, grele si ascutite. Voilà :)

baby.rux spunea...

probabil ca erau doi ca sa te faca sa te opresti si sa te gandesti de ce sunt doi :))
interesanta strategie;)

Kata spunea...

:) A intreba de ce sunt doi omuleti rosii la semaforul din Oslo este cam acelasi lucru cu a intreba de ce in Ploiesti sunt semafoare pt masini cu 3 ochiuri: 2 rosii, 1 galben si unu verde... :))

Kata spunea...

patru adik... :P

Alina Zaharia spunea...

:)))
Or fi doua rosii ca sa nu ai niciun dubiu ca e rosu si ca tre' sa stai locului:p
N-or fi pentru sensuri diferite?